Curs Adwords – Remarketing

Modalități de remarketing cu Google AdWords
Remarketingul standard: Afișați anunțuri vizitatorilor dvs. din trecut în timp ce navighează pe site-urile din Rețeaua de display și utilizează aplicațiile din Rețeaua de display. Află mai multe
Remarketingul dinamic: Îmbunătățiți-vă rezultatele cu remarketingul dinamic, care duce remarketingul la nivelul următor cu anunțurile care includ produse sau servicii pe care oamenii le-au văzut pe site-ul dvs. web.

Remarketingul pentru aplicațiile mobile: afișați anunțuri persoanelor care au folosit aplicația dvs. mobilă sau site-ul mobil deoarece utilizează alte aplicații mobile sau caută alte site-uri mobile. Află mai multe
Liste de remarketing pentru anunțurile afișate în rețeaua de căutare: Afișați anunțuri vizitatorilor dvs. din trecut, deoarece efectuează căutări ulterioare pentru ceea ce au nevoie pe Google, după ce părăsesc site-ul dvs. web.
Remarketingul video: Afișați anunțuri persoanelor care au interacționat cu videoclipurile dvs. sau cu canalul YouTube pe măsură ce utilizează YouTube și răsfoiți videoclipuri, site-uri Web și aplicații din Rețeaua de display.
Remarketingul listei de e-mail: În cazul potrivirii clienților, încărcați o listă de adrese de e-mail pe care le-au oferit clienții dvs. Atunci când acești oameni sunt conectați la Căutarea Google, YouTube sau Gmail, le puteți afișa anunțuri.

#remarketing #google #adwords #remarketing

Nguồn: https://maturegamerpodcast.com/

Xem thêm bài viết khác: https://maturegamerpodcast.com/category/o-to-xe-may-xe-khac

admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *