Opnieuw escalatie tussen Noord- en Zuid-Korea. Het land van Kim Jong-un blies een communicatiecentrum in de grensstreek op. Het is het begin van nieuwe acties, analyseert hoogleraar Koreastudies Remco Breuker. Abonneer je hier:

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website:
Facebook:
Instagram:
Twitter:

#TELEGRAAF

Nguồn: https://maturegamerpodcast.com/

Xem thêm bài viết khác: https://maturegamerpodcast.com/category/bat-dong-san

admin

32 thoughts on “De mysterieuze zus van Kim Jong-un: 'Zij stuurt de bevelen'”

 1. Kapitalisme. Communisme. Socialisme. Fascisme. Lang geleden leefden de vier economieën in vrede samen, maar alles veranderde toen de communisme, socialisme en fascisme aanviellen. Alleen de kapitalistisch, meester van alle vier de elementen, kon ze stoppen, maar toen de wereld hem het meeste nodig had, verdween hij. Honderd jaar ging voorbij en je moeder en ik vonden de nieuwe trump, een kapitalist, genaamd Donald. Zijn kapitalistisch technieken zijn geweldig, maar hij moet nog veel leren voordat hij anderen kan helpen. Maar ik geloof dat trump de wereld kan redden!

 2. Trump heeft de DPRK alles gegeven wat ze wilden? De VS is diegene die al meer dan 20 jaar zelf alle afspraken schendt om vervolgens de DPRK daarvan te beschuldigen wanneer zij vervolgens van de afspraken afstappen. Trump deed datzelfde. Hoe is dat "alles geven"?

 3. Als de Korea expert op de grens staat kan hij zowel Noord en Zuid in de gaten houden. Dit is waarom wij experts nodig hebben.

 4. Zo knap dat we een korea deskundige hebben, die exact weet hoe een zeer gesloten land politiek bedrijft, exact weet hoe deze dictatuur werkt, maar echt helemaal niet weet wat er in eigen land aan de hand is!

 5. Wat een gelul allemaal zeg. "Een ballonactie" Is niet 1 actie.

  Zuid koreanen willen ook geen 1 korea want zij moeten daarvoor betalen. Infrastructuur etc. Is een megaproject.

  Japan wil het niet vanwege economische redenen en china ziet 1 korea als een vergrote versie van Zuid Korea en is bang voor Amerikaanse militaren aan hun grens.

  Mischien een idee om eens echt een deskundige aan het woord te laten want Remco is ook maar een gisser.
  Verteld ook maar 1 kant en kent de andere niet eens

 6. Dan moeten ze het maar vragen en geen raketten in de lucht doen, dan kunnen wij hun beter bombarderen , hebben ze geen honger ook

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *