De bodyguards van Kim Jong-un hebben het niet makkelijk tijdens hun werk. Het schijnt dat ze nog steeds aan het rennen zijn.

Ga voor nog véél meer Voetbal Inside naar:

Abonneer je op ons YouTube channel via:
Bekijk hele afleveringen op RTL XL:

Facebook :
Twitter :
Instagram:

In deze video:
Jan Boskamp, Johan Derksen, René van der Gijp, Wilfred Genee

Nguồn: https://maturegamerpodcast.com/

Xem thêm bài viết khác: https://maturegamerpodcast.com/category/bat-dong-san

admin

48 thoughts on “Gijp moet gieren om bodyguards Kim Jong-un – VOETBAL INSIDE”

 1. 2:03 een van de grappigste dingen die ik ooit heb gehoord ik ga elke keer helemaal stuk, gene zegt doorgewoon: ja die rechtsvoor heeft nu al problemen” en dan die lach van rene😂😂

 2. In het westen wordt wat lacherig gereageerd op Kim zijn rennende bodyguards en natuurlijk komt het ook wat komisch over maar vergis je niet, dit zijn hoogstwaarschijnlijk zeer goed getrainde en geoefende lijfwachten en zeker de hardst getrainde lijfwachten ter wereld! Noord-Korea zal zijn beste mensen hebben uitgezocht voor deze klus om hun president te beschermen in Zuid-Korea…

 3. Niemand die het opvalt dat er drie keer het zelfde stukje afgespeeld wordt terwijl ze zeggen dat die als maar door rijdt?.. Dan kan het wel zo zijn dat die naar huis toe rijdt, maar het commentaar klopt niet helemaal met wat er gevisualiseerd wordt.. Koekoek.

 4. # 1. Je begrijpt waarom de basis van het visioen het boek van Daniel is? Op de dag van Daniël hield Nebukadnezar raad met al zijn waarzeggers en richtte een standbeeld op zoals de wereldraad van kerken, met een hoogte van 600 kerken. Dit is in Daniël hoofdstuk 3. En de Chaldéa zeiden tot koning Nebukadnezar: “Deze mannen houden met u geen rekening, o koning! Zij respecteren uw goden en het standbeeld niet dat u gemaakt hebt.” …

  2. En aan deze kant van deze eindtijd, sinds het laatste decennium, zien we grote gigantische verbonden en federaties van kerken in alle landen. En dit is de vervulling van Mattheüs 13: 24-30. En deze Boodschap komt voor het verzamelen van de uitverkorenen. Dit weigeren is ervoor kiezen om “niet-schuldig” te pleiten met het oordeel in plaats van de genade te kiezen.

  3. Ik wil nu iets belangrijks op het punt stellen. Ik denk dat de tijd gekomen is en het maakt deel uit in de lijn van de middernacht Roep. De middernacht Boodschap zal vanaf het begin de Kerk in zijn ware positie plaatsen.

  5. Is het de Staat of een aardse jurisdictie die mij toestemming moet geven om vanwege God te spreken? Hoe kan Jezus Caesar vragen om toestemming te geven? En hoe kunnen we dergelijke dingen vragen en vervolgens tot een heiden stinkend naar alcohol komen om te onderzoeken of mijn prediking naar de smaak van de politieke autoriteiten is? Omdat hij weet dat de duivel de prins van deze wereld is, hoe kan hij mij op zijn land machtigen? Hoe kan Elia pleiten voor Achab en Izébel? Hoe kan Johannes de Doper bij Herodias bevallig zijn? Dit doen is God verraden en zich uit het plan van Redding sluiten. God beware me! Het is eerder de Staat die zich aan de Kerk moet onderwerpen. [Nvr: De gemeente zegt: “Amen!”]. Sinds de oudheid wilde God nooit dat Israël zich opderwierp aan een rijk of een heidense koning! En dit werd door de eerste christenen begrepen, en het was de basis van de eerste christelijke vervolgingen.

  Www.philippekacou.org

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *