In Zwolle ontmoet Ryanne de 34-jarige Soorien, die zich ’s nachts fijner voelt dan overdag. Deze week is voor Soorien heel speciaal: het is immers haar ‘aankomstweek’. Soorien is op jonge leeftijd afgestaan door haar Koreaanse moeder en in Nederland geadopteerd. Ze zit nog altijd met veel vragen. “Men zegt dat ik drie maanden was toen ik naar Nederland kwam, maar dat blijkt niet te kloppen. Mijn geboortedatum klopt niet, de naam en geboortedatum van mijn moeder kloppen ook niet.”

⭐ Kijk de hele aflevering van Nachtdieren hier:

In Nachtdieren geeft Ryanne van Dorst de grootste nachtbrakers van Nederlanders een plekje in de spotlights. Met haar Mustang rijdt ze door heel Nederland, op zoek naar mensen die in het holst van de nacht nog wakker zijn. Wie zijn deze mensen? En waarom zijn ze nog wakker? Kunnen ze niet slapen of wíllen ze niet slapen? In Nachtdieren onderzoekt Ryanne van Dorst het mysterie van de nacht.

#Nachtdieren #bnnvara #npo3
────

⭐ Abonneer op het NPO 3 TV fragmenten kanaal:
⭐ Abonneer op het NPO 3 kanaal voor exclusieve YouTube-series:

────

Op het NPO 3 TV YouTube kanaal vind je wekelijks de beste TV fragmenten van NPO 3 series als First Dates, Dream School en Nieuw Zeer. Abonneer nu om niks te missen!

⭐Wil je nóg meer van NPO 3?
►Check dan het NPO 3 kanaal op YouTube:
Hier vind je onze exclusieve series zoals Vakkenvullers, Streetlab & Sekszusjes TV.
► Ontdek film & serie:
Hier check je de lekkerste series & films om te bingewatchen.
► Bekijk Spuiten & Slikken:
Voor jouw dagelijkse dosis seks en drugs.

────

⭐ Nog meer populaire series:
► First Dates Classics:
► Je Zal Het Maar Hebben:
► Dream School:
► Ajouad en de Top 600:
► Nieuw Zeer:
► Makkelijk Scoren: Studio Afgelast:

────

⭐ Documentaires
► Lukt het Ronnie Flex om grip op zijn leven te krijgen?
Bekijk
►Is liefde houdbaar zonder seks?
Bekijk:
► En, hoe ziet de wereld van jonge vloggers én hun ouders eruit?
Bekijk:

────

⭐ Ontdek meer van NPO 3 op onze website, socials en app!
► Website –
► Instagram –
► Facebook –
► TikTok –
► App iOS –
► App Android –

Nguồn: https://maturegamerpodcast.com/

Xem thêm bài viết khác: https://maturegamerpodcast.com/category/bat-dong-san

admin

34 thoughts on ““Misschien ben ik wel het zusje van Kim Jong-un” | Nachtdieren | NPO 3 TV”

  1. Daarom Adoptie in islam niet toegestaan is de biologische identiteit van een kind duidelijk moet blijven. Bij pleegzorg blijft het kind de banden met de natuurlijke ouders houden. ..

  2. Vind jammer dat Rianne meteen zegt als aanname je hebt het hier toch goed. Hoezo? In nederland zijn betekend niet meteen een goed leven. Los daarvan kan de adoptiefamilie wel facked up zijn.

  3. Ik ben Koreaans maar heb een Nederlands jasje er om heen…… dit is precies hoe ik mezelf omschrijf wanneer mensen me vragen of ik me meer Colombiaans of Nederlands voel.(ben zelf ook geadopteerd)

  4. Wat een lieve en mooie vrouw. Ik hoop oprecht dat ze antwoorden krijgt op haar vragen.🌼🌼 Ik zie gewoon de pijn in haar 😢

  5. Het komt voornamelijk door de omgeving, in Nederland, er heerst veel racisme jegens Aziaten ook van de mede buitenlanders. Hoe best je ook doet je voelt je constant een buitenstaander. Dagelijks zogenaamde grappen naar je oren geslingerd krijgen over Chinezen terwijl je helemaal niks met China te maken hebt, dat is best frustrerend. Ik snap die arme meid zeer goed. ✊🏻

  6. het spijt me erg maar die vrouw mag toch echt dankbaar zijn dat ze geadopteerd is door liefhebbende mensen dan dat er iets heel anders met der had gebeurd

  7. 힘내세요 Soorien님. 앞으로는 어머니께서 한번 만났으면 좋겠습니다. 포기하지 마세요.
    Soorien님이 항상 건강하고 행복하세요.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *