Assalamualaikum Dan hai saya paan dan racun gajet kali ni saya ada Realme 6 Pro Dan Vivo 19 !

Dalam video kali ni saya akan cuba buat perbandingan antara dua model ni,yang mana satu terbaik untuk PUBG Dan untuk kegunaan harian.

Gais ! Alang2 tu meh FOLLOW saya dekat sini,boleh sembang2 gajet :

FB :
Twitter :
Instagram :

Email Untuk kerjasama : paanhanztech@gmail.com

Nguồn: https://maturegamerpodcast.com/

Xem thêm bài viết khác: https://maturegamerpodcast.com/category/bat-dong-san

admin

22 thoughts on “Yang Mana Terbaik Untuk PUBG Dan Kegunaan Harian ? realme 6 Pro Atau Vivo V19”

  1. dah try on 90hz stat pakai dr kol 6 pg ,buat pakai harian biasa je stakat main game biasa je , tgok yt pastu media sosial ,kol 6 pg esknya masih ade baki 45 mcm 2 la ,ok la tu berbaloi pada harga 1399,camera pun ok ,kalau pakai amoled pasti jd top 3 ,kesimpulannya ,jadilah penguna bijak bkn mengutamakan brand sahaja,

  2. Dua2 fon ni akan lag jika main pes 2020 dgn grafik high. X caya cuba lah…oppo reno terbaik. Pubg ni bkn level pes lg hahaha

  3. Aku baru beli realme 6pro… App nya ad yg double.. nak delete 1 app bole.. tapi terus hilang smua.. ctoh, fb ada 2 app, whtsap pn ada dua app

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *